Aliağalı şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in ismi kışlada yaşatılacak

Aliağalı şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in ismi kışlada yaşatılacak

2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Hisar Dağı’nda, bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in adı, İzmir’deki bir askeri kışlaya verildi.Piyade Yüzbaş?


Tarih: 28.12.2018 13:12

2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Hisar Dağı’nda, bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in adı, İzmir’deki bir askeri kışlaya verildi.

Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik, 2016 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Hisar Dağı’nda bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olmuştu. Memleketi Aliağa olan şehidin ismi ise bir kışlada ölümsüzleştirildi. Buca ilçesi Şirinyer semtindeki kışlada ise isim verme töreni yapıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törene, Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı. Öğrencilerin, "Hepimiz Oğuz Özgür Çevik’iz" sözleriyle yaptığı yürüyüş kararı ise başta şehidin ailesi olmak üzere herkesi duygulandırdı.

Törene; Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, çok sayıda askeri erkan, Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi’nin idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı