Başkan Yetişkin verdiği sözü tuttu

Başkan Yetişkin verdiği sözü tuttu

Seferihisar Belediyesi, Sokak Hayvanlarının Kışı Daha İyi Koşullarda Geçirebilmeleri İçin 100 Adet Köpek Kulübesi Yaptırarak Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na Yerleştirdi.


Tarih: 30.10.2019 16:30

Seferihisar Belediyesi, sokak hayvanlarının kışı daha iyi koşullarda geçirebilmeleri için 100 adet köpek kulübesi yaptırarak Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na yerleştirdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin 10 gün önce Seferihisar Hayvan Hakları Derneği (SEHAYDER) ile buluştuğu kahvaltı organizasyonunda 100 adet köpek kulübesi sözü vermişti.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 100 adet köpek kulübesi sözünü tutarak kulübelerin Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na yerleştirilmesini sağladı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Organizasyondan hemen sonra çalışmalara başladık ve 100 adet kulübemizi yaptırdık. Can dostlarımıza sahip çıkmaya, onlar için daha iyi yaşam koşulları sağlamaya devam ediyoruz, Fevziye Hanım başta olmak üzere tüm SEHAYDER gönüllülerine destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda örnek çalışmalar gerçekleştiriliyor. Seferihisar Belediyesi İsmet Sungurbey Köpek Barınağı’nda görev yapan Veteriner Hekim Gökçen Asena Gezer ve barınak personelleri, ayda ortalama 100 ovariohisterektomi, kastrasyon (kısırlaştırma), ortalama 250 tedavi ve ayda 300’ü aşkın muayene ile örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler