Bergamalı arıcılara kovan desteği

Bergamalı arıcılara kovan desteği

İzmir’in Bergama ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürlüğü tarafından 71 üreticiye 4 arılı, 2 arısız olmak üzere toplam 6’şar adet arı kovanı ve onlu arıcılık seti desteği verildi. Bergama Halk Eğitim Merkezi


Tarih: 28.05.2019 15:41

İzmir’in Bergama ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürlüğü tarafından 71 üreticiye 4 arılı, 2 arısız olmak üzere toplam 6’şar adet arı kovanı ve onlu arıcılık seti desteği verildi.

Bergama Halk Eğitim Merkezi’nin Ilıca Sosyal Tesisleri’nde arıcılık kursuna katılıp başarıyla tamamlayan 71 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi. Üreticiler sertifikalarını alarak kovan desteği almaya hak kazandı.

"Desteklerimiz sürecek"

Kursu tamamlayan üreticilere sertifikalarını veren Ahmet Tomar, "Kursa katılım sağlayan üreticilerimizi tebrik ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçimizin yanındayız ve desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan da Kırsal Kalkınma Müdürlüğünce çifftçilere yönelik tarımsal destek projelerinin sürdüğü ve yeni çalışmaların yapıldığı müjdesini verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler