İzmir

İzmir'de taksici cinayeti! Terör örgütü PKK sempatizanı katilin ilk ifadesi

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Oğuz Erge soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürüldü. Terör örgütü PKK sempatizanı Delil Aysal'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.


Tarih: 02.02.2024 09:01 Güncelleme: 02.02.2024 09:10

İzmir'de önceki gece yürekleri dağlayan bir olay yaşanmıştı. Gaziemir ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 44 yaşındaki Oğuz Erge, Buca ilçesinde maskeli bir yolcu tarafından arkasından 3 el ateş edilerek ağır yaralanmış, olay sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

"SPONTANE GELİŞTİ"

 

Polis ekipleri olayın ardından kaçan zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 19 yaşındaki Delil Aysal isimli zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Zanlı'nın ilk ifadesinde taksiye gasp amacıyla binmediğini, olayın spontane şekilde geliştiğini söylediği öğrenildi. Zanlı ifadesinin ardından cezaevine gönderildi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK SEMPATİZANI ÇIKTI

 

Öte yandan cinayetin ardından zanlının sosyal medyadan daha önce yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu. Delil Aysal'ın söz konusu paylaşımlarından birinde terör örgütü PKK lehine söylemlerde bulunduğu ve Türklere hakaret ettiği görüldü.

 

delil aysal

 

NE OLMUŞTU?

 

İzmir’in Gaziemir ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 44 yaşındaki Oğuz Erge, Buca ilçesinde maskeli bir yolcuyu aracına aldıktan sonra hareket etti.

 

Bir süre taksi şoförünü yanlış adreste dolaştıran yolcu, daha sonra istediği adrese geldiğini belirterek, "Borcumuz ne kadar?" diye sordu.

 

"221 lira kardeş" cevabını alan saldırgan, cebinden para alır gibi yaparak çıkardığı tabanca ile şoföre 3 el ateş etti.

 

O anlar, araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yaralı şoföre tokat attığı görülen saldırganın "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği de duyuldu. Bir süre dışarıda bekleyen saldırgan, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

 

tgrt


Anahtar Kelimeler: taksi cinayet infaz izmir
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor