“Kampüs” Piazza’ya taşınıyor

“Kampüs” Piazza’ya taşınıyor

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Kampüsü Piazza’ya Taşıyoruz” sloganıyla, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin bütçelerine katkı sunacak bir kampanya başlattı.Türkiye’de benzeri bugüne kadar yapılmayan ka


Tarih: 24.04.2019 18:01

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Kampüsü Piazza’ya Taşıyoruz” sloganıyla, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin bütçelerine katkı sunacak bir kampanya başlattı.

Türkiye’de benzeri bugüne kadar yapılmayan kampanya kapsamında, OMÜ kartını gösteren tüm öğrencilere, seçili mağaza ve restoranlarda yüzde 10 ile yüzde 30 arasında değişen oranlarda indirim sağlanacak. Kampanyaya katılacak seçkin markalar, öğrencilerin bütçesini koruyacak kaçırılmaz fırsatlar sunacak.

Piazza’nın geleceğin teminatı üniversite gençlerinin bütçelerine katkı sunarak, onları mutlu edeceği kampanya fırsatları bununla da sınırlı kalmayacak. Aynı gün içerisinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan OMÜ öğrencilerine 2 binişlik Samkart da hediye edilecek. Öğrencilerin, bu karta sahip olabilmeleri için danışma birimine başvurup, ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piaza Club formunu doldurmaları yeterli olacak.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı