Başkan Aydın’ın çağrısına STK’lar duyarsız kalmadı

Başkan Aydın’ın çağrısına STK’lar duyarsız kalmadı

Mhp Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’ın Kastamonu Dışında Yaşayan İşadamlarina Yaptığı Çağriya Kas-der Başakşehir Şubesi Duyarsız Kalmadı.


Tarih: 28.08.2019 16:04

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’ın Kastamonu dışında yaşayan iş adamlarına yaptığı kırtasiye yardımı çağrına İstanbul’da bulunan iş adamlarından bin 500 adet hediye paketi gönderildi.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonu’nun ortak değer olduğunu belirterek, il dışında yaşayan iş adamlarına Kastamonu’ya destek olma çağrısında bulunmuştu. Başkan Aydın’ın bu çağrısına duyarsız kalmayan KAS-DER Başakşehir Şubesi, hazırladığı çanta, kırtasiye ve spor malzemelerinin bulunduğu bin 500 adet hediye paketini ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Yardımın ardından dernek yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Başkan Aydın, memnuniyetini dile getirerek, “Çocuklarımız dolayısıyla geleceğimiz için bu anlamlı ve çok değerli desteklerinden dolayı KAS-DER Başakşehir Başkanı Ercan Alioğlu ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle projeler hem bizi hem Kastamonu halkını memnun ediyor. Destek çağrılarımıza bütün iş adamlarımızdan da olumlu cevaplar bekliyoruz. Biz Kastamonu’yu bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Herkesten çağrılarımıza destek bekliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı