Basında sansürün kaldırılışının 111. yılı

Basında sansürün kaldırılışının 111. yılı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. Yılı Münasebeti İle Her Yıl 24 Temmuz Günü Kutlanan Gazeteciler Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.


Tarih: 23.07.2019 11:36

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Türk Basınında sansürün kaldırılışının 111. yılı münasebeti ile her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Gazeteciler Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Palancıoğlu mesajında, "Her mevsim mekân ve zaman kavramı olmadan, mevcut şartlar içerisinde, gerektiğinde kendi yaşamları pahasına, kamuoyuna doğru, tarafsız, seviyeli ve ilkeli haber vermek için çalışan görsel ve yazılı basın çalışanların 24 Temmuz Gazeteciler Bayramlarını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kayseri’de görev yapan yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, basın yayında haber iletişim ve teknoloji gelişmelerdeki hızlı değişimi yakalayan yerel basını tebrik ettiğini kaydetti.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kamuoyunu aydınlatmada gösterilen hassasiyetten dolayı basın mensuplarını gönülden kutladığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı