Muammer Kocatürk İlkokulu öğrencilerinden örnek projeler

Muammer Kocatürk İlkokulu öğrencilerinden örnek projeler

Develi M. Asım Köksal Mahallesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Muammer Kocatürk İlkokulu öğrencileri ‘Dürüstlük Marketi’, ‘Yerli Üretime Katkı’ ve ‘Robotik Kodlama’ projeleri yaptı.Öğrencilerin öğretmenlerden yardım alma


Tarih: 24.12.2018 15:31

Develi M. Asım Köksal Mahallesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Muammer Kocatürk İlkokulu öğrencileri ‘Dürüstlük Marketi’, ‘Yerli Üretime Katkı’ ve ‘Robotik Kodlama’ projeleri yaptı.

Öğrencilerin öğretmenlerden yardım almadan kendi imkan ve gayretleriyle uyguladıkları projelerde; öğrenciler dışarıdan aldıkları ürünleri ‘Dürüstlük Marketi’nde satarak hayır yapmanın mutluğunu yaşadılar. 2. Sınıf öğrencileri ise Yerli Üretime Katkı’ projesi kapsamında kendilerine atkı örerek, hem el becerilerin geliştirip bir şeyler üretmenin mutluluğunu yaşarken kendi güçleri nispetince ülke ekonomisine katkı sağladılar. Bu örnek projelerden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte öğrencileri ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Yavrularımız birbirinden güzel etkinliklerle hayra kapı açmışlar. Onlara imkan verildiğinde onların ne kadar büyük işler başarabileceklerini bir kez daha gösteren yavrularımızın her birini tebrik eder, onları bu güzel etkinliklere yönlendiren okul müdürümüz Ali Yapar’ı ve tüm öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı