Killa Hakan

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili: Annesinin elini tuttu, durumu iyiye gidiyor

Ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Ali Jemo, "Annesinin elini tuttu, durumu iyiye gidiyor" dedi.


Tarih: 29.06.2022 15:15

Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili gelişme yaşandı.

 

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla alakalı arkadaşı Ali Jemo açıklama yaptı. Jemo, Killa Hakan'ın gözlerini açtığını ve annesinin elini tuttuğunu belirtti.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Jemo, "Selamünaleyküm beyler. Biz dün Hakan'ın annesinden güzel haberler aldık. Annesinin elini tutmuş. Artık kaldırdılar ayakta, oturuma pozisyonunda duruyor. Yani çok güzel haberler geldi. Dün bir de arkadaşın doğum günü vardı, onun için öyle ufak bir kutlama yaptık. Kimseye yanlış anlamasın. Bana acayip tuhaf şeyler yazıyorlar. Yani biz arkadaşımız ölüm yatağımdayken eğlenecek adam değiliz zaten ama güzel haberler geldi; Allah'a şükür ayağa kalktı, oturma durumunda duruyor, gözünü açıyor ve annesinin de elini sıktı. Her şey yolunda şu ana kadar maşallah. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

killa hakan


Haber Kaynak : Van Telgraf
Abone Ol 

Van'da kaçak kazı ihbarına giden güvenlik güçleri gördükleri karşısında şoke oldular

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor