Gebze’de ‘Mahalle Meclisleri’ devam ediyor

Gebze’de ‘Mahalle Meclisleri’ devam ediyor

‘mahalle Meclisleri’ni Sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Ve Mimar Sinan Mahallesi Sakinlerinin Görüş, Öneri Ve Taleplerini Dinledi.


Tarih: 28.10.2019 12:02

Mahalle Meclislerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu ve Mimar Sinan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği ‘Mahalle Meclisleri’yle vatandaşlarla bir araya gelmeye, dertlerini dinleyip, öneri ve taleplerini almaya devam ediyor. Başkan Büyükgöz hafta sonu Tatlıkuyu ve Mimarsinan’da düzenlenen ‘Mahalle Meclisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, belediye başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Selamet Güner, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda tamamlanan ve yıl sonuna kadar yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Büyükgöz, “Sizlere hizmet etmek için buradayız. Sizlerden aldığımız emaneti en iyi şekilde hizmete dönüştürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyerek mahalle sakinlerinin şikayet, öneri ve taleplerini dinledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı