Körfez’de çocuklara özel gösteri

Körfez’de çocuklara özel gösteri

Körfez Belediyesi, İlçede Eğitim Gören İlkokul Öğrencilerine ‘hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ Adlı Tiyatro Gösterisi Düzenledi.


Tarih: 25.10.2019 13:50

KOCAELİ (İHA) – Körfez Belediyesi, ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine ‘Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ adlı tiyatro gösterisi düzenledi.

Körfez Belediyesi ilçede yaşayan çocukları birbirinden güzel film ve tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce Tütünçiftlik Kültür Merkezi kongre salonunda gerçekleştirilen ‘Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ iki seanstan oluşan tiyatro gösterisine 600 öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi.

Nasrettin Hoca ve Kaptan Melo karakterlerinin yer aldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden tam not alırken, içerisinde barındırdığı kesitlerle çocukları hem düşündürdü, hem de güldürdü. Gösterinin bitmesiyle yüzlerde tebessüm oluşurken, okul öğretmenleri, etkinlik için Körfez Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi