Başkan Çiğdem’den Hüyük’e 2. etap TOKİ müjdesi

Başkan Çiğdem’den Hüyük’e 2. etap TOKİ müjdesi

Konya’nın Hüyük İlçesinde Toki Başkanlığı Tarafından 2. Etap Toplu Konut Projesi Kapsamında Yeni Konutlar İnşa Edileceği Bildirildi. Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Yaptığı Açıklamada, Hüyük İlçesinde Toplu Konut İht


Tarih: 20.10.2019 12:14

Konya’nın Hüyük ilçesinde TOKİ Başkanlığı tarafından 2. etap toplu konut projesi kapsamında yeni konutlar inşa edileceği bildirildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, Hüyük ilçesinde toplu konut ihtiyacının yeni projenin hayata geçirilmesinin ardından önemli ölçüde giderileceğini belirtti. Yaklaşık 7 aydır takibini yaptıkları 2. etap toplu konutların ihalesinin bu yıl sonuna kadar yapılacağı müjdesini aldıklarını ve bu güzel haberi Hüyük ilçesinde kamuoyu ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Çiğdem, “Hüyük 3. etap olarak adlandırdığımız Mutlu, Burunsuz, İmrenler ve Kıreli mahallelerimizin toplu konut projeleri de tamamlanmış olup, talep toplama çalışmaları iki ay içerisinde başlayacaktır. Bu arada, Selki Mahallesi’nin harita çalışmaları da devam etmektedir. İlçemizde toplu konut projelerinin hayata geçirilmesinde destek ve katkılarından ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, TOKİ Başkanımıza ve bölge milletvekilimize teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den toz taşınımı ve sağanak uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Reisi için seferber oldular! Van'dan arama kurtarma ekibi bölgeye gitti

İran'ı sarsan kaza! Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri sert iniş yaptı: Bölgede son durum

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi