Kurban Bayramınız kutlu olsun! En güzel ve güncel bayram mesajları

Kurban Bayramınız kutlu olsun! En güzel ve güncel bayram mesajları

Resimli yazılı ve farklı 2022 Kurban Bayramı mesajları, sözleri.. WhatsApp, Instagram, Twitter, Facebook üzerinden paylaşabileceğiniz en güzel Kurban Bayramı mesajları...


Tarih: 09.07.2022 05:24

Müslüman dünyasının en mübarek ve birleştirici zamanlarından Kurban Bayramı geldi! 2022 Kurban Bayramı bu sene  9,10,11,12 Temmuz günlerinde eda ediliyor. İslam alemi ise bu dört günde uzaktaki ve yakındaki tüm sevdiklerine, eşe-dosta kısa ve öz, anlamlı ve değişik bayram mesajlarını göndermek için araştırma yapıyor. Kurban Bayramı namazı sonrasında sosyal medyada paylaşılmak üzere ve SMS ile gönderilmek amacıyla hazır! 

 

BAYRAM MESAJLARI 2022

 

* Bu Kurbanda birlikte aynı sofrada yer almasak da Bayramda yanınızda olacağız mutlaka. Kurban Bayramınız Mübarek olsun.

 

* Sevap kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun tüm dertleriniz deva bulsun.

 

* Varlığı ebedi olan merhamet sahibi adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

bayram mesajı

* Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.

 

* Bugün sevinç günü kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

 

* Kurban Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katli sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

kurban bayramı mesajları

* En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban Bayramınızı kutlarız.

 

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

 

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin İyi bayramlar!

 

* Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

güncel kurban bayramı mesajları

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin Yüreğine damla damla umut günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

 

* Her şeye kadir olan yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın… Hayırlı ve bereketli bayram dilekleriyle…

 

* Bir bayram gülüşü savur göklere eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

 

* Rabbimin sevdiği sevdirdiği sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun.

 

* Kurban Bayramınız kutlu yüreğiniz umutlu umutlarınız atlı sevdanız kanatlı mutluluğunuz katlı sofranız tatlı mekânınız tahtlı ömrünüz bahtlı olsun.

 

* Kurban Bayramınızın büyük bir mutlulukla gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.


Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler