Jandarmadan kurbanlık satıcılarına sahte para uyarısı

Jandarmadan kurbanlık satıcılarına sahte para uyarısı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Hayvan Pazarlarını Ziyaret Ederek Satıcılara Sahte Para Konusunda Uyarılarda Bulundu.


Tarih: 07.08.2019 11:18

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan pazarlarını ziyaret ederek satıcılara sahte para konusunda uyarılarda bulundu.

Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki hayvan pazarında satıcılara sahte para, dolandırıcı ve hayvan hırsızlığına karşı dikkatli olunması için uyarılarda bulundu. Gölcük Selimiye Köyü Eski Taş Ocakları mevkiinde kurulan hayvan pazarını ziyaret eden jandarma ekipleri, hayvan satıcılarının sahte para, dolandırıcılık ve hayvan hırsızlıklarına karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini söyleyerek gerekli bilgilendirmeler yaptılar. Hayvan satıcılarını uyaran İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Yücel Akçay, “Kurban Bayramının son haftaya girildi, burada sizlerin dikkat etmeniz gereken sahte para, dolandırıcı ve hayvan hırsızlıklarına karşı daha dikkatli olun sizlerin canınız yanmasın, bir olay olduğunda ise hemen 112 acil çağrı merkezine bildirin, sizlerin can ve mal güvenliğinizi korumak bizlerin görevidir, bunun içinde ne zaman olursa olsun hemen 112 çağrı merkezini arayın” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi