DPÜ’de Bahar Şenlikleri sona erdi

DPÜ’de Bahar Şenlikleri sona erdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2019 Bahar Şenlikleri, dört gün boyunca süren etkinlikler ve beş konser ile tamamlandı.DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Evliya Çelebi Yerleşkesi Emre Kuruoğlu Tırmanma Duva


Tarih: 07.05.2019 11:04

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2019 Bahar Şenlikleri, dört gün boyunca süren etkinlikler ve beş konser ile tamamlandı.

DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Evliya Çelebi Yerleşkesi Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen şenliklerde etkinlikler dört gün boyunca öğle saatlerinde başladı. Saatler ilerledikçe şenlik alanına katılım da üst düzeye ulaştı. Öğrenciler standlarda ve lunapark alanındaki etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Şenliklerde ilk günün sonunda sanatçı Aydilge sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde öğrenciler hem şarkılara eşlik ettiler hem de dans ettiler. Bahar Şenlikleri kapsamında ikinci gün sahneye Emir Can İğrek ve Suat Ateşdağlı çıktı. Her iki sanatçı da soğuk havaya aldırış etmeden şenlik alanını dolduran öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bahar şenliklerinde sahneye çıkan Can Bonomo’ya öğrencilerin ilgisi üst düzeydeydi. İki saate yakın sahnede kalan Bonomo şarkı aralarında da öğrencilerle sohbet ederek konsere ayrı bir renk kattı. Can Bonomo konserin son bölümünde sahneden inerek şarkısını öğrencilerin arasında söyledi.

Bahar şenliklerinin son günü günü Gökhan Tepe sahne aldı. Albümlerinden çeşitli eserleri söyleyerek şenliklere renk katan sanatçının şarkılarına öğrenciler de eşlik ettiler. Dört gün süren şenliklerde öğrenciler müzik ve eğlence dolu anlar yaşadılar.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi