Kaymakamdan köyde halk toplantısı

Kaymakamdan köyde halk toplantısı

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Efir köyüne yapılan hizmetleri yerinde inceleyip vatandaşların ve muhtarın isteklerini dinledi.Kaymakam Halim’in ziyaretine; İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Özcan Demir, İlçe Özel ?


Tarih: 13.05.2019 11:19

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Efir köyüne yapılan hizmetleri yerinde inceleyip vatandaşların ve muhtarın isteklerini dinledi.

Kaymakam Halim’in ziyaretine; İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Özcan Demir, İlçe Özel İdare Müdürü Recep Yalçın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Çetin Balamur da eşlik etti. Heyet üyeleri, “Halk Toplantısı” adı altında Köy Muhtarı Salim Koç ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Halim, yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızla yol kontrol ve aramaları, huzur ve güven uygulaması, uyuşturucu ile mücadele, metruk binaların yıkımı, trafik kuralları, yaya öncelikli trafik, taşımalı eğitim, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların küpelenmesi, yeni kimlik kartlarıyla sıcak karışımlı asfalt yol yapımı konularında değerlendirme yaptık. Efirli vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini dinledik. Yangında zarar gören köy camisinin yeniden yapılmasını planladık” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı