Malatya'da modifiye ilgisi

Malatya'da modifiye ilgisi

MALATYA (İGFA)- Türkiye’nin birçok ilinden Malatya’da gerçekleştirilen fuara katılmak için gelen modifiyeli araç ve klasik araç tutkunları, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan otopark alanında modifiyeli ve klasik araçlarını


Tarih: 13.09.2021 15:14

MALATYA (İGFA)- Türkiye’nin birçok ilinden Malatya’da gerçekleştirilen fuara katılmak için gelen modifiyeli araç ve klasik araç tutkunları, Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan otopark alanında modifiyeli ve klasik araçlarını sergilediler.

2. Malatya Otomobil ve Motosiklet Modifiye Fuarı’nı ziyaret eden Başkan Gürkan, fuar için gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Fuarda bulunan araç ve motorları da inceleyen Başkan Gürkan, Malatya’da güzel bir organizasyon yapıldığını ve fuara ilginin de yoğun olduğunu ifade etti.

Modifiyeli ve klasik araçlara ilginin yoğun olduğu fuarda, modifiyeli ve klasik araç tutkunlarının yakından takip ettiği, modifiyeli aracıyla tır şoförlüğü yapan Tanju Akdoğan’da aracıyla birlikte fuar alanında yer aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmalarının ardından, Tanju Akdoğan’a Yeni Malatyaspor forması hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi