Cem Parlak’tan seçim değerlendirmesi

Cem Parlak’tan seçim değerlendirmesi

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, aldıkları her oyun hakkını düşünerek hareket edeceklerini belirterek kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından bir açıklama yapan İYİ Pa


Tarih: 02.04.2019 18:35

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, aldıkları her oyun hakkını düşünerek hareket edeceklerini belirterek kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından bir açıklama yapan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, yaklaşık 7 aydır çıktıkları yolda gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek "Halkımızın sorunlarını dinledik. Yeşilyurt’ta 82 mahallede sokak sokak çalışma yürüttük. Milletimizin iradesine tabii ki saygı duyuyoruz. Bize gönül vermiş ve oyuyla bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Yapamadığımız ve partimizin eksiklerini tabii ki kendi içimizde tartışacağız. Daha iyi olacağız" ifadelerine yer verdi.

Seçimlerde aldıkları her oyun hakkını düşünerek hareket edeceklerini de ifade eden Parlak, "Yeşilyurt’un ve Malatya’nın sorunlarını yakından takip edeceğiz. Kaybettik ama güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı