Çocuklar, can dostlarıyla vakit geçirdi

Çocuklar, can dostlarıyla vakit geçirdi

Turgutlu Belediyesi Hayvan Tedavi Ve Bakım Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri Çerçevesinde Hayvan Dostlarını Ağırladı.


Tarih: 04.10.2019 14:57

Turgutlu Belediyesi Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde hayvan dostlarını ağırladı.

Turgutlu’da eğitim veren ana okullarının minik öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Turgutlu Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ettiler. Öğretmenler ve idarecileriyle birlikte bakım evini gezen öğrenciler çalışmalar hakkında bilgi alırken, düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş Ser, Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan da yer aldı. Öğrenciler barınakta veteriner hekim olarak görev yapan Yunus Karatosun’dan hayvanların sağılığı ve bakımları hakkında bilgi alırken, hayvan dostu küçük öğrenciler hayvanlar ile yakından ilgilendiler ve yanlarında getirdikleri yiyecekler ile hayvanları beslediler. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, amaçlarının çocuklara hayvan sevgisinin aşılamak olduğunu belirtirken, küçük çocukların diledikleri zaman aileleriyle birlikte hayvan barınağına gelip hayvan sahiplenebileceğini dile getirdi. Başkan Akın, ayrıca yapılan mama bağışları için hem öğrencilere hem de öğretmenlere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Reisi ve İranlı yetkilileri helikopter enkazından böyle çıkarttılar

Van'dan kurtarma çalışmasına giden AKINCI, Van Gölü üzerinde Türk bayrağı çizdi

Hakkari'de bir ailenin korku dolu anları! Kaybolan çocuk bakın nerede bulundu

Meteoroloji'den toz taşınımı ve sağanak uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Reisi için seferber oldular! Van'dan arama kurtarma ekibi bölgeye gitti

Helikopterin enkazına ulaşıldı! İran Cumhurbaşkanı Reisi hayatını kaybetti

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı