Eğlenerek öğrendiler

Eğlenerek öğrendiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Uncubozköy Kreş Ve Gündüz Bakım Evi’nde Öğrenim Gören Minikler, Çömlek Yapma Etkinliğiyle Eğlenerek Öğrenmenin Keyfini Yaşadı. Çamura Şekil Veren Minikler Unutamayacakları Bir Gün Yaşadı.


Tarih: 18.10.2019 16:26

Manisa Büyükşehir Belediyesi Uncubozköy Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde öğrenim gören minikler, çömlek yapma etkinliğiyle eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı. Çamura şekil veren minikler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı sağlamak ve onlara birey olgusunu kazandırmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’da hizmet veren Büyükşehir Belediyesine ait kreş ve gündüz bakım evlerinde öğrenim gören minikler, yaşayarak öğrenmenin keyfini yaşıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Uncubozköy Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde öğrenim gören minikler, çömlek yapma etkinliğinde buluştu. Kreş Müdürü Narin Kansız ve öğretmenleri gözetiminde bir yandan çömlek yapmayı öğrenen minikler bir yandan da eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor