Kursiyerlerden muhteşem konser

Kursiyerlerden muhteşem konser

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bağlama ve gitar kursları sonunda kursiyerler ilçe halkına ücretsiz konser sundu. Kursiyerlerin performansları izleyenleri adeta büyüledi.Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi yıl sonu şenliklerinin i


Tarih: 04.05.2019 15:33

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bağlama ve gitar kursları sonunda kursiyerler ilçe halkına ücretsiz konser sundu. Kursiyerlerin performansları izleyenleri adeta büyüledi.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi yıl sonu şenliklerinin ikinci gününde ilçe halkına Türk Halk Müziği ve gitar konseri verildi. Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen konserde müzik öğretmeni İrfan Enil yönetimindeki bağlama ve gitar grubu tarafından verilen Türk Halk Müziği konseri ayakta alkışlandı.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Kursumuzun sonunu güzel bir konserle kapatmanın gururunu yaşıyoruz. Öğretmenimize ve öğrencililerimizi teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl müzik kurslarımıza koroyu ekleyerek devam edeceğiz." dedi.

Konser sonunda, Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç tarafından kurslara destek veren Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç’a ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a çiçek ve plaket takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den toz taşınımı ve sağanak uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Reisi için seferber oldular! Van'dan arama kurtarma ekibi bölgeye gitti

İran'ı sarsan kaza! Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri sert iniş yaptı: Bölgede son durum

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi