Manisa’da sulama kanallarına yaz temizliği

Manisa’da sulama kanallarına yaz temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Merkez’de Devlet Su İşleri (DSİ)’ne ait sulama kanalında 8 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı. Sulama mevsimi öncesinde tamamlanan bu çalışma ile çiftçilerin ve vatandaşların mağduriyet y


Tarih: 22.06.2021 14:05

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere ve kanallardan kaynaklı su taşkınlarına önlem almak için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli Belediyesi, Turgutlu ve Mesir Sulama Birlik Başkanlıklarından gelen talepler doğrultusunda bağ sulama mevsiminde taşkın yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması adına DSİ’ye ait sulama kanalında 8 kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İlimizde yer alan verimli üzüm bağlarımızda sulama mevsimi başlamak üzere. Ahmetli Belediyesi, Turgutlu ve Mesir Sulama Birlik Başkanlıklarından gelen talepleri dikkate alarak, DSİ’ye ait sulama kanalında 8 kilometre temizlik işlemi gerçekleştirdik. Bu süreçte hem çiftçilerimizin hem de sulama kanalı yakınında yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması bizim için çok önemlidir. MASKİ olarak her daim çiftçimizin ve vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu