Mardin İŞKUR’dan 150 kişiye iş imkanı

Mardin İŞKUR’dan 150 kişiye iş imkanı

İşkur Mardin İl Müdürlüğü, Comdata Çağri Merkezi Ve Müşteri Hizmetleri Aş Arasında Mesleki Eğitim Ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (megip) Kapsamında Çağri Merkezi Müşteri Temsilcisi Kursu Düzenleyecek.


Tarih: 21.07.2019 16:56

İŞKUR Mardin İl Müdürlüğü, COMDATA Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri AŞ arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında çağrı merkezi müşteri temsilcisi kursu düzenleyecek.

Türkiye genelinde her ilde yaygınlaşmaya başlayan MEGİP uygulamaya geçti. İŞKUR Mardin İl Müdürlüğü tarafından başlatılan kursa 150 kişi katılacak.

Protokolün önemine değinen İŞKUR Mardin İl Müdürü Mehmet Akın, MEGİP’in geçerli olduğu süre boyunca işverenlerle ile İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla düzenlenecek mesleki eğitim kurslarında işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikteki iş gücü, işverenlerin talepleri doğrultusunda oluşturulacak eğitim programları ile yetiştirilmeye çalışılacağını söyledi. Akın, bu sayede hem işverenler hem de iş arayanlar arasında iletişim sağlanacağını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu