Nevşehirli çocuklar pony atlarla buluştu

Nevşehirli çocuklar pony atlarla buluştu

Nevşehirli Çocuklar, Nevşehir Belediyesi Ve Türkiye Jokey Kulübü’nün Birlikte Düzenledikleri, ‘pony Club Şehrinize Geliyor’ Projesi Kapsamında Pony Atlara Bindiler.


Tarih: 05.09.2019 17:56

Nevşehirli çocuklar, Nevşehir Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü’nün birlikte düzenledikleri, ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Pony atlara bindiler.

Çocuklara keyifli anlar yaşatmanın yanı sıra onların at sevgisini küçük yaşlarda edinilmesini amaçlayan Türkiye Jokey Kulübü, Nevşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Nevşehirli çocukları pony atlar ile buluşturdu. Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Hukukçular Konağı otoparkında gerçekleştirilen etkinliğe, aileleri ile birlikte gelen çocuklar, kendileri için hazırlanan alanda binicilik kıyafetlerini giyerek at bindiler.

Pony cinsi atlara binen minikler ve aileleri böyle güzel bir etkinlik düzenlenmesi sebebiyle Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ve Türkiye Jokey Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye Jokey Kulübü´nden uzmanlar nezaretinde ücretsiz gerçekleştirilen etkinlik 6 Eylül Cuma günü saat 16.00-19.00 tekrar gerçekleştirilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı