Halkçı Başkan

Halkçı Başkan

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor. Yoğun geçen günün ardından Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen iftar programına katılan Gül


Tarih: 23.05.2019 11:56

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, her fırsatta halkla birlikte olmaya özen gösteriyor.

Yoğun geçen günün ardından Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Turkcell’in sponsorluğunda düzenlenen iftar programına katılan Güler, halkla iç içe olarak orucunu onlarla birlikte açtı. İftar çadırına gelen Başkan Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve Turkcell yöneticileri tarafından karşılandı. İftar alanındaki vatandaşlarla selamlaşan Başkan Güler kendisi için protokol masası hazırlandığını görünce bir anda yönünü değiştirerek halkın arasında boş gördüğü ilk sandalyeye oturdu. Orucunu halkın içinde açan Başkan Güler, iftar sonrası onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Başkan Güler, iftarın ardından günün yorgunluğunu gidermek için sahil turu yaptı. Sahil turu sonrasında üniversite öğrencileriyle karşılaşan Başkan Güler, gençlere dondurma ikram etti. Onlarla sohbet eden Başkan Güler, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Başkan Güler, sahil gezisi sırasında rıhtımda Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile de bir saate yakın oturarak Çambaşı Yayla yolu konusunu görüştü.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi

Bu zamana kadar ki en ağır kayıp! İsrail, Refah'a girdiğine bin pişman: Çok sayıda ölü var

Mine Tugay'ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı