Patronundan ahlaksız teklif! Sosyal medyada paylaştı

Patronundan ahlaksız teklif! Sosyal medyada paylaştı

Patrondan aldığı ahlaksız teklifi "Binbir Gece" dizisinin efsane repliğiyle, "Eleman mı sevgili mi arıyorlar anlamadım" anlattı.


Tarih: 13.02.2024 08:20

TikTok'tan yaptığı paylaşımında Cennet Bashimova isimli bir kadın Binbir Gece' dizisinde, Onur karakterinin Şehrazat karakterine bir gece birliktelik yaşaması karşılığında 150 bin dolar teklif ettiği repliği kullandı. Patronunun kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu ifade eden genç kadın gönderisine ise, "Toptan tekstil piyasasına satış elemanı olarak işe girmişimdir.Güzel yüzlü olduğum için patrondan böyle bir teklif gelmiştir" notunu ekledi.

 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımını ise Bashimova, "Eleman mı sevgili mi arıyorlar anlamadım" açıklamasını ekleyerek paylaştı.

 

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşımında kullanıcıların büyük bir bölümü başlarına benzer durumların geldiğini ifade etti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Hiç şaşmaz. Bunların hepsi böyle. Nereden bildiğimi sormayın" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Tek tekstil piyasasında değil" yorumunu yaptı.

 

mynet


Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu