Bakan Çavuşoğlu: "Çankaya’nın makus talihi değişecek"

Bakan Çavuşoğlu: "Çankaya’nın makus talihi değişecek"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Çankaya belediye başkan adayımız, inşallah seçilirse Çankaya’nın makus talihi değişecektir. Çankaya’nın artık değişime tabii tutulması gerekiyor' dedi.


Tarih: 26.02.2019 17:59

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Çankaya belediye başkan adayımız, inşallah seçilirse Çankaya’nın makus talihi değişecektir. Çankaya’nın artık değişime tabii tutulması gerekiyor" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Genç İşadamları Derneği’ni (ANGİAD) ziyaret etti. Dernek üyeleriyle bir araya gelen Çavuşoğlu, yerel seçimlere değinerek yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirtti. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin yerel yönetimlerde bir marka ve büyük bir tecrübe olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "İnşallah tecrübelerini de Ankara’ya yansıtacaktır. Amher hanım da Çankaya belediye başkan adayımız, inşallah seçilirse Çankaya’nın makus talihi değişecektir. Çankaya’nın artık değişime tabii tutulması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Çeşitli sektörlerle ilgili yapılan çalışma ve yatırımları genç işadamlarına aktaran Çavuşoğlu, sağlık turizmi sektörüne değinerek, sağlık turizminden 50 milyar dolar kazanmanın mümkün olduğunu kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü