Ramazan Sokağında çocuklara özel etkinlik

Ramazan Sokağında çocuklara özel etkinlik

Kırıkkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sokağına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sahne gösterileri ile başlayan programda çocuklar için de etkinlikler yapıldı. Kırıkkale’de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydan?


Tarih: 26.05.2019 01:44

Kırıkkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Sokağına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sahne gösterileri ile başlayan programda çocuklar için de etkinlikler yapıldı.

Kırıkkale’de Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Ramazan Sokağına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sahne gösterileri ile başlayan programda çocuklar için de özel etkinlikler düzenleniyor. Ramazan ayına farklı bir atmosfer yaşayan vatandaşlar etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

Ramazan Sokağında kurulan stantlarda el sanatları, ev yapımı ürünler, çay ocakları, kahve dükkanları gibi dükkanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. Yüzlerce vatandaş Ramazan sokağına gelerek Ramazan ayını farklı bir atmosferde yaşıyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor