Recep Mamur'a acı veda

Recep Mamur'a acı veda


Tarih: 07.09.2021 08:17

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Başkan Büyükkılıç, Yukatel Kayserispor’un eski başkanlarından, hayırsever iş insanı Recep Mamur’un Hulusi Akar Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Burada tabutuna Kayserispor bayrağı, forması ve atkısı serilen merhum Mamur’un naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta ebediyete uğurlandı.

Cenaze töreninin ardından Kayserispor Recep Mamur Tesisleri’ne geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada sarı kırmızılı camiaya başsağlığı diledi. 

Başkan Büyükkılıç ayrıca, Yukatel Kayserispor yöneticileri ve Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile birlikte cenaze için kente gelen Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ile tesislerde buluştu.

Spor camiası, 14 yıl sarı-kırmızılı kulübün başkanlığını yapan ve görev döneminde 2007-2008 Sezonu’nda Türkiye Kupası kazanılan Recep Mamur’un, Türk futboluna değerli katkılarda bulunduğunu ifade etti. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü