İstanbul’da 12 ülkeden uzmanların katılımı ile kanser sempozyumu düzenlendi

İstanbul’da 12 ülkeden uzmanların katılımı ile kanser sempozyumu düzenlendi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteği ile Okan Üniversitesi Hastanesinin ev sahipliğinde İstanbul’da 'Meme ve Kolorektal Kanserlerde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu' gerçekleştirildi.Türkiye ve çevre ülk


Tarih: 09.05.2019 09:54

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteği ile Okan Üniversitesi Hastanesinin ev sahipliğinde İstanbul’da "Meme ve Kolorektal Kanserlerde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu" gerçekleştirildi.

Türkiye ve çevre ülkelerdeki kanser hastalarına daha nitelikli hasta bakımı, tedavi imkanları ve koşulları sağlamak amacıyla meme ve kolon kanserli hastaların kişiselleştirilmiş tedavi yöntemlerine yönelik deneyimlerin paylaşıldığı sempozyumda aynı zamanda tanıları konulmuş olan hastalar da davet edildi ve ücretsiz olarak doktorlara danışma imkanı buldular. Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Romanya, Kazakistan, Özbekistan, Ukrayna, Tacikistan, Gürcistan, Irak ve Mısır’dan alanında başarılı 45 doktor ile Okan Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen sempozyumda sunumlar yapıldı. Ayrıca Küba Onkoloji Enstitüsü Başkan Yrd. Prof. Dr. Lorenzo Angulo Anasagasti, Küba’daki kanser tedavisi ve kullanılan kanser aşıları ile ilgili sunum yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Türk demokrasisinin utanç günü! 27 Mayıs darbesi: 64 yıl oldu

Dolar ve Euro yeni haftaya nasıl başladı? İbre yukarıyı gösteriyor

Bitlis'te 60 metre yükseklikten akan Gümüşkanat Şelalesi'nden muhteşem kareler

Mersin'de katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Sağanak yağış devam ediyor! Meteoroloji uyardı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Mersin'de katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var: Kahreden görüntüler

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bu illerde kuvvetli sağanak yağış var