Sahada yumruklar konuştu! Amatör maçta futbolcular birbirine girdi

Futbol müsabakası değil savaş alanı gibi bitti. Amatör maçta tekmeler konuştu, bazı futbolcular vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu.


Tarih: 13.06.2023 07:15 Güncelleme: 13.06.2023 09:23

Manisa 1. Amatör Küme'de, 8 Eylül Stadı'nda oynanan ve 2-2 berabere biten Horozköyspor- Koldere FK mücadelesinin bitimiyle bir anda saha karıştı. İkinci sırada bulunan Horozköysporlu oyuncular, aynı puanla lider durumdaki Koldere FK futbolcularına saldırdı. Yaklaşık 10 dakika boyunca tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayın sonrasında Koldere FK forması giyen Mücahit Coşkun ve Tarık Doğan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu. Çevik kuvvet ekipleri saha içindeki kavgayı güçlükle yatıştırdı. Gece geç saatlerde tedavileri tamamlanan 2 futbolcu, darp raporu alarak rakip oyuncular hakkında şikayetçi oldu.


Kavgaya karışan oyuncuların alacağı cezaların ise gözlemci raporunun incelenmesinin ardından belli olacağı bildirildi. Karşılaşma sonrası Koldere FK 29 puan ve averajla birinci sıradaki yerini korurken, Horozköyspor ise yine 29 puanla ikinci basamakta kaldı.


Anahtar Kelimeler: futbol spor kavga
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler