Erenler’de bayram coşkusu

Erenler’de bayram coşkusu

Erenler İlçe protokolü ve vatandaşlar Erenler Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen bayramlaşma programında bir araya geldi. İlçe protokolü, sivil toplum kuruluşları, belediye personeli ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleş


Tarih: 05.06.2019 18:15

Erenler İlçe protokolü ve vatandaşlar Erenler Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen bayramlaşma programında bir araya geldi.

İlçe protokolü, sivil toplum kuruluşları, belediye personeli ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen programda Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç misafirleri ile yakından ilgilenerek bayramlarını tebrik etti. Yoğun katılımdan dolayı konuklara teşekkür eden Başkan Kılıç, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, "En güzel bayramlar atalarımızdan gelen yardımlaşma, dayanışma geleneğinin yaşandığı bayramlardır. Mübarek Ramazan ayının ardından bize bayramı gösteren Rabbimize şükürler olsun, Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin inşallah" dedi.

Başkan Kılıç, "Şimdi tüm enerjimiz ve gayretimiz ile sahaya inme vakti, inşallah halkımızın sorunları ve talepleri doğrultusunda ilçemize hak ettiği hizmetleri sunacağız. Gerekli alt yapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, tek amacımız Erenler’imize ve güzel insanlarına hizmet etmek" diye konuştu.

Başkan Kılıç belediyeki bayramlaşmada ev sahipliğinin yanı sıra valilik ve büyükşehir belediye başkanlığı tarafından gerçekleşen bayramlaşma programına, AK Parti İl Teşkilatı bayramlaşma programına ve STK programlarına katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu