Bafra’da esrarengiz otomobil hırsızlığı olayı

Bafra’da esrarengiz otomobil hırsızlığı olayı

Samsun’un Bafra ilçesinde otoparkta otomobilini yerinde bulamayan şahıs polise aracının çalındığı ihbarını yaptı. 3 saat sonra otomobil aynı otoparkta park halinde bulundu.Olay, Hacınabi Mahallesi’ndeki Belediye Otoparkı’nda meydana.


Tarih: 31.01.2019 15:59

Samsun’un Bafra ilçesinde otoparkta otomobilini yerinde bulamayan şahıs polise aracının çalındığı ihbarını yaptı. 3 saat sonra otomobil aynı otoparkta park halinde bulundu.

Olay, Hacınabi Mahallesi’ndeki Belediye Otoparkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Güriş, saat 09.30 sıralarında 57 DE 244 plakalı otomobilini Belediye Otoparkı’na park etti. Alışverişini tamamlayan Hasan Güriş, 2 saat sonra otoparka geldiğinde otomobilini park ettiği yerde bulamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ile birlikte otoparkta yapılan aramada otomobil bulunamadı.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Hasan Güriş, ifadesini verdikten sonra saat 14.30 sıralarında tekrar otoparka geldiğinde aracını park halinde buldu. Durumu tekrar polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen asayiş büro ve olay yeri ekipleri araçta yaptıkları incelemede aracın kapılarının zorlanmadan açıldığını, herhangi bir düz kontak yapılmadığını tespit etti.

Araç sahibi, sabah aldığı benzinin bitmiş olduğunu ve bagajda bulunan anahtar takımlarının yerinde olmadığını iddia etti. Polis ekipleri, esrarengiz olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı