Baydilli Göbeklitepe Fuarı’nı gezdi

Baydilli Göbeklitepe Fuarı’nı gezdi

Baydilli Göbeklitepe Fuarı’nı Gezdi


Tarih: 07.11.2019 17:54

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarını ziyaret ederken, Karaköprü Belediyesi standında misafirlerini ağırladı.

Şanlıurfa’da 7-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı Karaköprü’de bulunan Şanlıurfa Fuar Merkezinde başladı. Fuarı ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli fuardaki stantları ziyaret ederken, fuara gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Karaköprü Belediyesi standında misafirlerini ve vatandaşları ağırlayan Başkan Baydilli, misafirlere Karaköprü’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Fuar ziyaretinde bir açıklama yapan Baydilli, "Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarımızın açılışını gerçekleştirdik. Karaköprü Belediyesi olarak da standımızla bu fuara destek veriyoruz. Böyle fuarlarda şehrimizin önemli miraslarını, ürünlerini ön plana çıkarma imkanı buluyoruz. Bunun için bu tür fuarlar şehrin tanıtımı için çok büyük önem arz ediyor. Fuarın Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diler, tüm vatandaşlarımızı fuara beklerim" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı