Beyazgül spor camiasıyla bir araya geldi

Beyazgül spor camiasıyla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiasıyla buluştu.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiası yetkilileriyle bir araya geldi. Beyazgül’ün ev sahipliği yaptığı to


Tarih: 02.05.2019 12:12

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiasıyla buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spor camiası yetkilileriyle bir araya geldi. Beyazgül’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor Eski Kaptanlarından Recep Kutluay, ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Başkanı İsmail Gökhan, Eski Hakem Serdar Tatlı, spor yazarları ve spor programı yapımcıları ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

"Şanlıurfa’daki tüm gençlerimiz sporun her branşına ulaşmalı"

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyacaklarını belirten Beyazgül, toplantının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa’da spor camiası ile bir araya geldik. Spora ilişkin tüm konuları ele alarak bir toplantı düzenledik. Şanlıurfaspor’dan amatör sporların geleceğine yönelik her türlü istişarede bulunduk. Arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıçtır. İlerleyen süreçlerde yine sporun her branşında sporcu, yönetici ve ilgili arkadaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi