Transanatolia Rallisi Şanlıurfa’da finish yapacak

Transanatolia Rallisi Şanlıurfa’da finish yapacak

Transanatolia Rallisi Şanliurfa'da Finish Yapacak


Tarih: 30.08.2019 18:24

Dünyanın en prestijli rallileri arasında gösterilen ve Dakkar Rallisi’nin ön hazırlığı şeklinde bilinen Transanatolia Rallisi, 7. günün sonunda yarın Şanlıurfa’da finish yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 87’si arazi, 84’ü organizasyon aracı ve 40 servis aracı ile bir tırla Şanlıurfa’ya doğru yola çıkan Transanatolia Rallisi’ni karşılayacak. 24 Ağustos tarihinde Bolu’dan start alarak 7 günlük rotanın ardından yarın Şanlıurfa’da finish yapacak olan Transanatolia Rallisi’nde güzergah üzerinde Göbeklitepe’ye uğranacak ve ralli Arkeoloji müzesi önünde kapanış yapacak. Çok uluslu rallicilerin yer alacağı organizasyonda ralliciler ’Göbeklitepe Yılı’nı kutlayacak.

Dev organizasyon olması ve araçlarda olası teknik aksamalar göz önünde bulundurularak net olarak belirlenemeyen kapanış varışı için araçlar yarın (31Ağustos 2019) saat 10.00 - 11.00 arası Tek Tek Milli Parkından şehir merkezine doğru hareket edecek. Tahmini olarak 12.00 - 13.00 civarında şehir merkezine varacak olan kafile ardından Arkeoloji Müzesi önünde vararak kutlamalarda yer alacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler