Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat Sevgililer Günü için yeni, farklı ve aşk dolu sözler

Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat Sevgililer Günü için yeni, farklı ve aşk dolu sözler

Resimli Sevgililer Günü mesajları 2024 (kadın-erkek) Sevgiliye ve eşe Sevgililer Günü mesajları ile sözleri. Romantik, uzun, kısa ve yepyeni 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları...


Tarih: 14.02.2024 10:10

14 Şubat Sevgililer Günü'ne kısa bir zaman kaldı. Sevgilisinden ve eşinden uzak olanlar ya da bir mesaj ile sevgilisini özel hissettirmek isteyenler en güzel, anlamlı ve romantik Sevgililer Günü mesajlarını araştırıyorlar. Sizler için en güzel ve resimli Sevgililer Günü mesajları ile sözlerini derledik. İşte 14ŞŞubat Sevgililer Günü mesajları...

 

mesaj

 

 

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI İLE SÖZLERİ...

 

Seni sevmek benim en büyük şansım. Sevgililer Günü'nde sana olan aşkımı bir kez daha hatırlatmak istedim. Seni her gün sevgiyle düşünüyor, seninle birlikte olduğum için şükrediyorum. İyi ki varsın sevgilim! 

 

Hayatımda sen olduğun sürece, her gün Sevgililer Günü gibi dolu dolu geçiyor. Seninle her an özel ve değerli. Bugün Sevgililer Günü olduğu için biraz daha fazla aşkımı göstermek istedim. Seni çok seviyorum!

 

sözleri

 

İki kişi arasındaki en güzel bağ sevgidir. Seninle yaşadığımız her gün, bu bağın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. 

 

Sevgililer Günü'nde yanında olamasam da bil ki kalbim seninle. Her an seninle birlikte olduğumu hissediyorum. Sen benim her şeyimsin ve her daim kalbimdesin. Sevgililer Günü kutlu olsun!

 

sevgililer günü

 

Sevgililer Günü'nde sana olan sevgimi ifade etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Sen benim en değerli hediye ve en büyük aşkımsın. Seni seviyorum ve her zaman yanında olacağım. Sevgililer Günü'n kutlu olsun!

 

sevgililer

 

Hayatımda olduğun için her gün Sevgililer Günü gibi şeker dolu geçiyor. Seni her gün biraz daha seviyorum ve kalbimde büyüyorsun. İyi ki varsın sevgilim! 

 

Sevgililer Günü'nde senin için özel bir sürprizim var. Benim için olduğu gibi, bugün de senin için her şeyin en güzelini düşündüm. Seninle her anımı kutluyor ve seni sevgiyle kucaklıyorum. İyi ki varsın!

 

günü

 

Hayatta herkesin sevgiye ihtiyacı var. Benim ise senin sevgine olan ihtiyacım sonsuz. Sen hayatıma neşe, aşk ve anlam katan kişisin. Sevgililer Günü'nde sana olan sevgimin her anını kutluyor, seni tüm kalbimle seviyorum. 

 

Sevgililer Günü'nde birlikte değiliz ama seninle olan anılarımızı düşünerek günü kutluyorum. Bize yakışanı yapıp birlikte geçireceğimiz Sevgililer Günü'nde aşkımızı kutlayacağımızı biliyorum. Seni seviyorum!

 

sevgililer günü mesajları sözleri

 

Hayatta en değerli varlık, seninle olmanın verdiği mutluluk. Sevgililer Günü'nde seninle birlikte olamasam da aşkımı sana en içten duygularımla iletiyorum. Seni seviyorum ve her zaman seninleyim. Sevgililer Günü' kutlu olsun!


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor