Shani Louk

Shani Louk'un annesi, kızının hayatta olduğunu açıkladı

Kamyonetteki görüntüleri sonrası öldürüldüğü iddia edilmişti. Shani Louk'un son durumunu annesi anlattı ve yaşadığını da bildirdi.


Tarih: 11.10.2023 08:10 Güncelleme: 11.10.2023 08:11

Geçtiğimiz Cumartesi günü Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırısı sırasında kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü düşünülen 22 yaşındaki Alman vatandaşı Shani Louk'un annesi, NTV ekranlarında yaptığı açıklamada kızının hayatta olduğunu iddia etti.
 

Dövme sanatçısı olan Louk, Cumartesi günü Gazze'ye yakın Urim yakınlarındaki Negev Çölü ovalarında düzenlenen 'Tribe of Superova' müzik festivaline katılmıştı. Hamas'ın etkinliğe baskın düzenlemesi sonrası militanlar tarafından Louk'un bir kamyonetin arkasında sokaklarda dolaştırıldığı görüntüler yayılmıştı.

 

Genç kadının annesi Ricarda, kızının bahsi geçen videoda yüzünü görmese de, Louk'u rastalarından ve dövmelerinden teşhis edebildiklerini söyledi.
 

Shani Louk

 

Bugün ise Louk'un ailesi, kızlarının hayatta olduğuna dair kanıtları olduğunu açıkladı. Newsweek'in, İsviçre'de Almanca yayın yapan haber sitesi Blick'den aktardığı habere göre; annesi, Louk'un Gazze'de bir hastanede olduğunu ve ciddi bir kafa travması geçirdiğini açıkladı.
 

NTV televizyonlarında yaptığı açıklamada kendisi 'Shani'nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz' diyerek bu bilgiyi adı açıklanmayan Filistinli kaynaklardan aldığını söyledi.

 

Louk'un ağır yaralı olduğunu da sözlerine ekleyen anne, Alman hükümetinden yardım ve hızlı hareket etmesini talep ederek 'Her dakika önemli' dedi.

 

onedio


Anahtar Kelimeler: israil hamas savaş shani louk
Abone Ol 

Editör

Yusuf Hamdi Akyüz


Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü