Beytüşşebaplı genç yetenekler Şırnak birincisi oldu

Beytüşşebaplı genç yetenekler Şırnak birincisi oldu

Beytüşşebaplı genç yetenekler Şırnak il merkezinde katıldıkları yarışmada birinci olarak önümüzdeki günlerde bölge birinciliği için Erzincan’a gidiyor.Beytüşşebap ilçesinde eğitim gören Sehit Mehmet Ali Bozkurt Cumhuriyet Ortaok


Tarih: 12.01.2019 10:37

Beytüşşebaplı genç yetenekler Şırnak il merkezinde katıldıkları yarışmada birinci olarak önümüzdeki günlerde bölge birinciliği için Erzincan’a gidiyor.

Beytüşşebap ilçesinde eğitim gören Sehit Mehmet Ali Bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız erkekler dart müsabakalarında il birinci olup Erzincan’da yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Yıldız kızlar dart takımı ise il dördüncüsü oldu. İlk defa Beytüşşebap’ta dart sporunda birincilik ve dördüncülük elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Beden eğitimi öğretmeni Hüseyin Karakaş, çok mutlu olduğunu belirterek uzun çalışmalar sonrasında emeklerinin karşılığını aldıkları için çok sevindiğini ifade etti. Karakaş, "İsteyince neresi olursa olsun başarıyı elde etmek için hiçbir engel yoktur, insan başarma hırsını içine attımı kazanır. Uzun bir süredir ilçemizde daha önce bu spor dalında birincilik ve dördüncülük elde edilmemişti. Biz bu ilki başardık Beytüşşebaplı genç yetenekler ülkemizi temsil edecek seviyeye gelecektir. Desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımız ve milli eğitim müdürümüze sonsuz şükranlarımızı sunarım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bitlis, Muş ve Hakkari'de bayram namazı heyecanı! Camilere akın ettiler

Van'da bayram namazında camiler doldu! Günün en güzel karelerini bıraktık

Meteoroloji birçok kente peş peşe sağanak yağış uyarısı yaptı

Van'da günlerdir haber alınamayan çobanı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Bayramınız mübarek olsun! En güzel, farklı, anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve sözleri

Arafat'ta Telbiye duası! Milyonlarca hacı adayı aynı anda söyledi

Bakan Güler Çukurca'da! Mehmetçikle birlikte akşam yemeği yedi