Gaziantep’te İmamoğlu, Başkan Şahin’i ziyaret etti

Gaziantep’te İmamoğlu, Başkan Şahin’i ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ağırladı. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede şehir ekonomisi, turizm ve yerel diplomasi ön plan


Tarih: 19.06.2021 09:42

GAZİANTEP (İGFA) - CHP Belediye Başkanları Buluşması için Gaziantep’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Görüşmede yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Gazikültür A.Ş. tarafından yayınlanan kitapları gösterdi, gastronomi ve turizm alanında yapılan çalışmalarla Rumkale, Zeugma ve diğer antik kentlerde yapılan düzenlemeler ve yenilikler hakkında sohbet etti. Ziyarette belediyelere bağlı kültür iştiraklerinin yayınlarından oluşacak karşılıklı kütüphaneliklerin yapılması için ilk adım atıldı.

Başkan Şahin’i ayrıca diğer il ve ilçelerden toplantı için Gaziantep'te bulunan belediye başkanları ile CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Uzun da ziyaret etti. Ziyaretlerde karşılıklı iyi dilekler iletilirken, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler