Elazığspor 6 maç sonra kazandı

Elazığspor 6 maç sonra kazandı

Spor Toto 1.Ligde mücadele eden ve 2. yarısına 22 yeni transferle giren Elazığspor, 6 maçlık galibiyet hasretine Karabük’te KD Karabükspor maçıyla nokta verdi.Transfer döneminin son saatlerinde tahtayı açan ve 22 yeni ismi renklerine bağl


Tarih: 25.02.2019 16:31

Spor Toto 1.Ligde mücadele eden ve 2. yarısına 22 yeni transferle giren Elazığspor, 6 maçlık galibiyet hasretine Karabük’te KD Karabükspor maçıyla nokta verdi.

Transfer döneminin son saatlerinde tahtayı açan ve 22 yeni ismi renklerine bağlayan bordo-beyazlı takım, yenilenen kadrosuyla KD.Karabükspor karşısında ilk galibiyetine ulaştı. Son olarak ligin 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü Afjet Afyonspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Elazığspor , o tarihten sonra çıktığı 6 maçta sadece 2 beraberlik alabildi ve 4 maçtan ise boynu bükük ayrıldı. Ligin 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karabükspor’u 3-1 mağlup eden Elazığspor, yenilenen kadrosuyla ilk 3 puanına ulaştı.

23. hafta itibariyle 20 puanla 17. sırada yer alan bordo- beyazlı takım, gelecek haftalara aldığı bu galibiyetle daha umutlu bakıyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu

Nedir bu sağlıkçıların çektiği! Sedyeden kalktı, doktora saldırdı

Hakkınız ödenmez! Görev başındaki asker ve polisimizin Anneler Günü kutlu olsun

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! 5 PKK'lı terörist öldürüldü