E.Y. Malatyaspor Teknik Sorumlusu Çalışkan: "Kazandığımız için mutluyuz"

E.Y. Malatyaspor Teknik Sorumlusu Çalışkan: "Kazandığımız için mutluyuz"

Süper Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı sonrasında konuşan E.Y. Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, uzun bir aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.Evkur Yeni Mala


Tarih: 29.04.2019 22:58

Süper Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçı sonrasında konuşan E.Y. Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, uzun bir aradan sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da yardımcı Antrenör Hakan Çalışkan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra ligde galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Erol Bulut’un istifa etmesinin ardından bu galibiyetinin kendilerine teselli olduğunu ifade eden Çalışkan, “Hocamız kulübümüze çok güzel şeyler kattı. Türk futbolu çok değerli bir teknik adam kazandı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kasımpaşa ile 2 yıllık süre zarfında 4 maçlık bir periyotta karşılaştıklarını ve ilk kez galip geldiklerini belirten Çalışkan, “Girdiğimiz çok önemli pozisyonlar var, bunları değerlendirebilseydik daha farklı bir maç kazanabilirdik. Oyuncu arkadaşlar inanılmaz mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı