İsmail Kartal: "Ben buraya boş kağıda imza atarak geldim"

İsmail Kartal: "Ben buraya boş kağıda imza atarak geldim"

Mke Ankaragücü’nü Evinde 2-0 Mağlüp Eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal “şunu Herkes Bilsin Ben Buraya Boş Kağıda İmza Atarak Geldim. Ne Ben Ne Oyuncularım Bazı Şeyleri Hak Etmiyoruz” Dedi


Tarih: 25.10.2019 23:28

0 mağlup eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İsmail Kartal, “Şunu herkes bilsin ben buraya boş kağıda imza atarak geldim. Ne ben ne oyuncularım bazı şeyleri hak etmiyoruz” dedi.

Süper Lig’in 9. haftasında evinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “6 haftadır kazanamıyoruz, 4 haftadır kaybediyorduk. Bugün kötü gidişe son vermek istiyorduk, iyi hazırlandık. Oyuncularımla birlikte maça iyi motive olduk. Daha önce Ankaragücü’nde çalıştığım için bütün oyuncuları yakından tanıyordum. İlla kazanacağız diye şuursuzca değil, Sakin kalarak futbol oynadık. Rakibe de pozisyon vermemize rağmen çok fazla pozisyon ürettik. Haklı bir galibiyet ürettiğimiz için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu üç puanı 4 haftadır kazanamadığımız için taraftarımızı üzmüştük. Onları bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Onlara armağan ediyorum. Biz iyi çalışıyoruz, doğru yoldayız. Kazandığımız için çok mutluyum. Şunu herkes bilsin ben buraya boş kağıda imza atarak geldim. Ne ben ne oyuncularım bazı şeyleri hak etmiyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler