Kocaeli’de Otizm Spor Salonu projesi şekilleniyor

Kocaeli’de Otizm Spor Salonu projesi şekilleniyor

Kocaeli’de ilk olan projeleri hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Otizm Spor Salonu projesiyle özel çocukların daha fazla sosyalleşmelerini ve yaşama katılmalarını sağlayacakKOCAELİ (İGFA) - Özel çocuklara


Tarih: 08.08.2021 10:55

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek ve Kocaeli’de ilk olacak Otizm Spor Salonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve otizmli bireyler için en doğru kararı alabilmek adına STK ve dernekler ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Yahya Kaptan Mahallesi’nde açılması planlanan Otizm Spor Salonu’nun detayları ve işleyişi masaya yatırıldı.

İzmit Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, İzmit Belediyesi koordinatörleri; Hakan Özkum ile Hakan Yalçın, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇDER) Başkanı Nejdet Gümüş, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlkin Kılıçaslan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Spor Müdürü Mithat Ağa, Emlak İstimlak Müdürü Sinan Karadeniz, Sosyal Hizmet Uzmanı Ceren Şencan ve Etüt Proje Müdürlüğü Mimarı Fatma Kandaz yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler