Milli atlet Nevin İnce, Van'da coşkuyla karşılandı

Milli atlet Nevin İnce, Van'da coşkuyla karşılandı

Fransa'da düzenlenen Dünya Şampiyonası yarışmasında şampiyonlukla dönen Vanlı milli atlet Nevin İnce, memleketinde coşkuyla karşılandı.


Tarih: 13.06.2022 23:47

Dünya Şampiyonası yarışmasında şampiyon olan milli atlet Nevin İnce, memleketi Van’da coşkuyla karşılandı. İstanbul’da 7 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kıran Nevin İnce, Türk sporunda ilk kez ismini duyurmuştu. Türkiye rekorunun ardından düzenlenen son yarışlarda büyük dereceler elde eden milli sporcu İnce, uluslararası yarışlarda da ismini duyurmayı başardı.


Milli atlet Nevin İnce, en son Fransa’nın Normandiya kentinde 14-22 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen Okullar Arası Dünya Şampiyonasında 400 metre branşında 54.60 saniyelik derecesiyle dünya şampiyonu olmayı başardı. Milli atlet İnce; antrenörleri, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve ailesi tarafından Ferit Melen Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı, ardından kendisine konvoy düzenlendi.

Mehmet Akkoyun

"Başarmanın yolu inanmaktır"


Milli atlet İnce’nin başarısıyla ilgili konuşan Antrenör Mehmet Akkoyun, sporcusu Nevin İnce’nin 14-22 Mayıs tarihlerinde Fransa’da yapılan Okullar Arası Dünya Şampiyonasında ülkeyi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olduğunu belirtti. Başarmanın yolunun inanmak olduğunu ifade eden Antrenör Akkoyun, kendilerinin de inandığını ve ardından başardığını kaydetti.


Başarısından dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Nevin İnce de bir sonraki hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları olduğunu kaydetti.

nevin ince


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Trafik cezası yazma yetkileri vardı! Yaşa takıldılar

Hasarlı 4 katlı bina iş makinesi darbesiyle yıkıldı

Genelevde büyük olay çıktı! Müşteri hastanede, patron hapishanede

Hakkari'de kamyonetin kasasında bulunan tavus kuşları, Van'ın kalıcı misafirleri oldu

Kaldırıma park eden araçların lastiklerini patlatıp kaçtı

Ayağına taş değmesin! 4 çocuk annesi Bingöllü Erdem, 8 yıldır el tetikte vatan nöbetinde

Virajı alamayan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var