Milli Judokalar Bakü’deki Grand Slam için hazır

Milli Judokalar Bakü’deki Grand Slam için hazır

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak ve olimpiyatlara puan taşıyacak olan müsabakalarda Türkiye’yi, 6 kadın ve 9 erkekten oluşan ay-yıldızlı judokalar temsil edecek.Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesi puan kazandıran organizasyonlar.


Tarih: 08.05.2019 09:14

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak ve olimpiyatlara puan taşıyacak olan müsabakalarda Türkiye’yi, 6 kadın ve 9 erkekten oluşan ay-yıldızlı judokalar temsil edecek.

Tokyo Olimpiyat Oyunları öncesi puan kazandıran organizasyonlar arasında yer alan ve Bakü’de yapılacak Grand Slam karşılaşmalarında Türkiye, 8 kadın ve 9 erkek judoka ile temsil edilecek. Milli Takım kafilesi bugün hava yoluyla Azerbaycan’a uçacak.

10-12 Mayıs tarihleri arasındaki büyük organizasyonun hazırlıkları için İstanbul ve Antalya’da kamp çalışmalarını gerçekleştiren ve tatamiye çıkacak judokalar şu isimlerden oluştu:

Kadınlar: 48 kilo: Gülkader Şentürk, Nazlıcan Kılıç, 52 kilo: İrem Korkmaz, 57 kilo: Şeyma Özerler, Meltem Dindar, 63 kilo: İlayda Seyis, +78 kilo: Sebile Akbulut.

Erkekler: 60 kilo: Mihraç Akkuş, Samet Kumtaş, 66 kilo: Sinan Sandal, 73 kilo: Bilal Çiloğlu, Halil Çimen, 81 kilo: M. Mustafa Koç, İlker Güldüren, 90 kilo: Mikail Özerler, Mert Şişmanlar.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı