Suikast aydınlatılamadan hayata gözlerini yumdu! Sinan Ateş

Suikast aydınlatılamadan hayata gözlerini yumdu! Sinan Ateş'in babasından acı haber

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da 30 Aralık 2022'de suikaste uğramış, hayatını kaybetmişti. Bir acı haber de babası Musa Ateş'den geldi.


Tarih: 11.03.2024 10:05

Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar'da 30 Aralık 2022 tarihinde uğradığı suikastle hayatını kaybeden ve cinayeti henüz aydınlatılmayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş hayatını kaybetti.

 

SAHURDA FENALAŞTI

 

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in, Bursa'da yaşayan babası Musa Ateş, sahura kalktıktan sonra fenalaştı. Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Ateş'in kalp krizi geçirdiğini belirledi. İlk müdahale sonrası Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Musa Ateş hayatını kaybetti.

 

Ateş, oğlunun cinayetinin aydınlatıldığını göremeden hayata gözlerini yumarken ölüm sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ateş, Aralık 2022'den bu yana oğlunun cinayetinin aydınlatılması için mücadele veriyordu.

 

NE OLMUŞTU?

 

Ülkü Ocakları'nda bir dönem başkanlık görevinde bulunan Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bulunan İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada motosiklette bulunan bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

 

Saldırıda Sinan Ateş başından, karnından ve bacaklarından beş kurşunla yaralanmış, yaşanan olayda Selman Bozkurt da omzundan yaralanmıştı. Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

sinan ateş

 

haberler


Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu