Anneler bir gününü çocukları ile pansiyonda geçiriyor

Anneler bir gününü çocukları ile pansiyonda geçiriyor

Tokat’ta, 'Teknolojiye Esir Olma Ailenden Kopma' projesi kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerin anneleri okulda misafir ediliyor.Tokat’ta, ’annem yanımda keyfim yerinde’, ’sağlıklı yaşıyorum, sağlıklı yaşlanıyorum’ gibi çok...


Tarih: 04.01.2019 14:44

Tokat’ta, "Teknolojiye Esir Olma Ailenden Kopma" projesi kapsamında pansiyonda kalan öğrencilerin anneleri okulda misafir ediliyor.

Tokat’ta, ’annem yanımda keyfim yerinde’, ’sağlıklı yaşıyorum, sağlıklı yaşlanıyorum’ gibi çok farklı projeyi uygulayan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. "Teknolojiye Esir Olma Ailenden Kopma" projesi kapsamında öğrencilerin annelerini okul pansiyonunda misafir ediliyor. 320 öğrenciden pansiyonda kalan 58 öğrencinin annesi belirli sürelerde okula davet ediliyor. Anneler çocukları ile bir günlerini pansiyonda geçiriyor. Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Elif Çağatay, projeye dahil olan veliler gönüllülük esasına dayalı olarak belli bir plan çerçevesinde okula davet edildiğini ifade ederek, “Sabah okul pansiyonuna giriş yapan velimiz, ertesi gün sabahına kadar hem kendi öğrencisiyle hem de diğer öğrencilerle beraber oluyor. Sohbetler yapılıyor, bazen mutfakta ocağın başına geçip pasta, börek yapılıp hep beraber oyunlar oynanıyor. Böylece öğrenciler sosyal medyadan uzaklaşıp annesiyle vakit geçirmiş ve aynı zamanda gerçek rol modeller görmüş oluyorlar” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler