Ekin Uzunlar Trabzon’da hayranları ile hasret giderecek

Ekin Uzunlar Trabzon’da hayranları ile hasret giderecek

Karadeniz’in son dönemde yetiştirdiği en önemli seslerden biri olan Trabzon’lu sanatçı Ekin Uzunlar hemşehrileriyle buluşuyor.Başarılı şarkı yorumları, çaldığı kemençesi ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla son dönemlerd


Tarih: 05.03.2019 11:54

Karadeniz’in son dönemde yetiştirdiği en önemli seslerden biri olan Trabzon’lu sanatçı Ekin Uzunlar hemşehrileriyle buluşuyor.

Başarılı şarkı yorumları, çaldığı kemençesi ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla son dönemlerde en çok konuşulan isimler arasına giren Ekin Uzunlar, 9 Mart Cumartesi günü Trabzon’da sevenleriyle buluşacak. Karadeniz müziğini batı müziği ile harmanlayıp seslendirdiği parçalarda sesinin yanı sıra, mizah anlayışı, sahne performansıyla gönüllerde taht kuran Uzunlar, kemençesiyle ortaya koyduğu tarzla sevenlerini büyülüyor.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde 9 Mart, akşamı sahne alacak olan Ekin Uzunlar, tüm hemşehrilerini konserine davet etti. Hep birlikte türküler söyleyip eğleneceklerini belirten Uzunlar, "Tüm hemşerilerimi AKM’ye bekliyorum. O gece hep birlikte türküler söyleyip, horonlar tepeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler