Tarih: 08.02.2020 08:26

Van'daki çığ felaketinde 5. gün | Van haber

Facebook Twitter Linked-in

Detaylar geldikçe haber güncellenmektedir...

18:00 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği bölgede arama kurtarma çalışmaları olumsuz hava şartları nedeniyle yarına bırakıldı.

13:55 Van-Çatak kara yoluna sabah saatlerinden bu yana 3 çığ düşerken, can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

13:01 Van’da meydana gelen çığ olaylarının ardından kar yağışı ve sisli bölgelerde ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

12:29 Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, vatandaşları kapalı olan yolu kullanmamaları yönünde uyardı.

11:55 Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Van-Çatak kara yolu Elmacı mevkisine çığ düştü. Yol geceden beri trafiğe kapalı olduğu için can ve mal kaybı yok. Bölgede çalışma başlatıldı” denildi.

11:19 Van’ın Çatak ilçesinde çığ düştü. Çatak ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Van-Çatak kara yolu üzerindeki Elmacı bölgesine çığ düştü.

10:48 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasında yaralanan 77 kişiden 21’inin tedavisi devam ediyor.

10:46 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasının olduğu bölge için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

08:57 Van’da 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasında kayıp itfaiye erini bulmak için teknik ekip yeniden bölgeye gidiyor.

8:26 Van'ın Bahçesaray ilçesinden meydana gelen çığ faciası sonrası gelişen son dakika bilgilerini, canlı blogla gün boyunca vantelgraf.com farkıyla aktaracağız...

Van haber - Van haber sitesi - Van son dakika




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —